16 Feb 2017
in Baschet

„Bufnițele din Regie” termină neînvinse Turneul al șaselea U20

„Bufnițele din Regie” termină neînvinse Turneul al șaselea U20

Două victorii din tot atâtea meciuri au obținut jucătorii lui Ionuț Bâscoveanu și Adrian Filovici

Echipa de baschet U20 a clubului nostru a încheiat astăzi Turneul al șaselea U20 disputat la București, reușind să obțină o victorie lejeră în fața celor de la LPS Targu Mureș. Parcursul excelent al „Bufnițelor din Regie” a consemnat două victorii din tot atâtea meciuri disputate.

În prima zi de turneu, băieții  pregătiți de Ionuț Bâscoveanu și Adrian Filovici au trecut fără emoții de CNS Cetate Deva cu scorul 135-31. Astăzi, în ultima zi de turneu, „Bufnițele” i-au învins pe „Tigrii” de la LPS Târgu Mureș cu scorul 81-63.

În celălalt meci dintre Targu Mureș și Deva, mureșenii s-au impus cu 102-36.

Ovidiu Gherghina căpitan în premieră pentru Știința București

În lipsa lui Dragoș Diculescu – căpitanul tradițional al Științei – accidentat ușor la începutul săptămânii, antrenorii noștri au decis să îl desemneze căpitan pe Ovidiu Gherghina. Jucătorul originar din București s-a achitat excelent de sarcini, însă tehnicienii noștri au decis să menajeze titularii și să ruleze în mare parte tot lotul de jucători.

Deplasare la Mediaș

Pentru „Bufnițele mici” urmează acum o deplasare lungă până la Mediaș. Sâmbătă, de la ora 11:00,  este programat jocul cu CSS Mediaș. Mai multe detalii și poze vom publica pe paginile noastre de Facebook.

Credite foto: Sabin Malisevschi / Studio 74