6 Apr 2016
in Baschet

Distracție la Escape Room

Distracție la Escape Room

Partenerii noștri au pregătit special pentru elevii lui Cristian Crăciun trei camere pline cu mistere.

Imediat după victoria din weekend obținută în fața echipei Timba Timișoara (88-78), baschetbaliștii noștri au fost invitați de cei de la Dilemador (https://www.dilemador.ro/) la o sesiune de Escape Room. Partenerii noștri au pregătit special pentru elevii lui Cristian Crăciun trei camere pline cu mistere. Kama Sutra, Star Wars si Game of Thrones au fost temele celor trei camere din care jucătorii noștri au avut trebuit să evadeze în 60 de minute.

Împărțiți în grupe de câte cinci, baschetbaliștii s-au distrat pe cinste și au lucrat în echipă pentru a dezlega toate misterele. Lacăte blocate, hărți vechi, uși ferecate și o mulțime de alte elemente i-au pus pe baschetbaliștii noștri la lucru pentru un show de zile mari. Aparatele foto și camerele de filmat au fost oprite pentru a nu divulga misterele de la Dilemador, însă câteva poze pot fi văzute în albumul special creat pe facebook (Facebook Link).

La finalul celor 60 de minute de joc, echipa Star Wars a fost cea victorioasă.

Vladimir Mihai, conducătorul de joc al Științei București, a declarat bucuros la ieșirea din camera Star Wars:

Ne-am simțit foarte bine și a fost o idee foarte bună să ieșim împreună la Escape Room. A fost exact ca un team building și cred că trebuie să facem cât mai des astfel de acțiuni cu echipa. Este important pentru noi să ne relaxăm, dar să ne punem și mintea la contribuție. Gazdele noastre au fost foarte drăguțe, le mulțumim pentru invitație și le așteptăm să ne susțină din tribunele Arenei de Baschet,

a concluziat conducătorul nostru de joc originar din Constanța. Din echipa Star Wars au făcut parte Andrei Plămădeală, Andrei Gheorghe, Robert Codreanu, Vladimir Mihai și Andrei Mihnea. Componența celorlalte două echipe nu o vom divulga..

După această acțiune reușită, urmează antrenamente intense pentru echipa noastră, iar duminică (10 aprilie) de la ora 18:00 meciul din deplasare cu echipa CSM Ploiești.

Partenerii noștri de la Dilemador (https://www.dilemador.ro) sunt pe Strada Zării nr.6 . Mai mult detalii despre rezărvări și program găsiți pe site-ul lor (https://www.dilemador.ro).