21 Feb 2017
in Baschet

Invitație la prima conferință de presă a Clubului Sportiv Universitar Știința București

Invitație la prima conferință de presă a Clubului Sportiv Universitar Știința București

Cafetăria Federației Române de Baschet va găzdui joi de la ora 12:00 prima conferință de presă a echipei de baschet a Clubului Sportiv Universitar Știința București

Avem  deosebita plăcere de a vă invita să fiţi alături de noi la prima conferință de presă a secției de baschet organizată de Clubul Sportiv Universitar Știința București. Întâlnirea cu jurnaliștii va avea loc la Cafetăria FR Baschet din Bulevardul Basarabia nr.39, joi (23.02.2017), cu începere de la ora 12:00. Pentru acest moment important din istoria clubului nostru, departamentul nostru de marketing a creat o prezentare în stilul marilor echipe occidentale. Ce va urma, cu siguranță că va surprinde plăcut întreaga presă sportivă din România.

Invitați speciali la această primă conferință de presă sunt doamna Claudia Georgescu, Director Federația Sportului Școlar și Universitar și domnul Horia Păun, Președintele Federației Române de Baschet.

Pentru avea acces în sală fără dificultate, va rugăm să confirmați prezența dumneavoastră domnului Edward STĂNESCU - PR Manager Știința București (contact@stiintabucuresti.ro / telefon 0726-513-293).

Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm alături de noi!