2 May 2017
in Enduro

Moto24.ro noul partener al echipei noastre de Enduro

Moto24.ro  noul partener al echipei noastre de Enduro

Moto24.ro – Este magazinul unde găsești cea mai diversă gamă de echipamente, piese și accesorii pentru motociclete din România.

Medaliile, trofeele și rezultatele excelente înregistrate de motocicliștrii noștri nu au rămas fără ecou. Magazinul moto24.ro se alătură Științei București și devine partener oficial al echipei noastre de Enduro.

Riderii noștri vor utiliza începând de azi echipamente de protecție furnizate de moto24.ro. Andrei Boțoacă și compania vor primi din partea partenerilor noștri genunchiere, cotiere și cizme cu care vor evolua la concursurile de Enduro.

Legat de noii noștri parteneri vă putem spune că pe site-ul lor găsiți o gamă completă de produse dedicate pasiunii pe două roți: echipamente, piese, accesorii, consumabile, lubrifianți, anvelope.

Toate brand-urile importante sunt prezente în portofoliul www.moto24.ro, cu livrare în cel mai scurt timp în orice colț al țării. Clienții au posibilitatea de a face o selecție și o comparatie reală între produsele comercializate și pot plasa comenzile atât online, cât și telefonic. De asemenea, se pot comanda și testa produsele dorite direct în showroom-ul de prezentare din Brașov (Strada Avram Iancu nr.68).

Reducere 10% la cumpărăturile făcute de fanii Știința București

De noul parteneriat cu moto24.ro nu vor beneficia doar motocicliștrii noștri, ci și fanii Știința București care vor achiziționa produse de pe site-ul partenerilor de la moto24. Pe baza unui cupon de reducere, toți fanii Știința București vor beneficia până pe data de 31.05.2017 de o reducere de 10% la cumpărăturile efectuate. Codul pentru coșul de cumpărături este STIINTAENDURO și se poate folosi de orice fan al clubului nostru.

Pe această cale mulțumim noilor noștri parteneri de la magazinul moto24.ro și le urăm bun venit în cadrul „familiei” Știința București.