10 Jan 2017
in Enduro

Motocicliștii de la Știința participă la Eddy’s X-treme Enduro

Motocicliștii de la Știința participă la Eddy’s X-treme Enduro

Delegația Științei cuprinde trei persoane: campionul național Andrei Boțoacă, vicecampionul Alec Dumitrescu și veteranul Ștefan Muntean.

Pentru motocicliștii noștri, sezonul competițional va debuta în forță. La începutul lunii ianuarie echipa noastră de Enduro va participa în Marea Britanie la cursa Eddy’s X-Treme Enduro de la Tong, localitate situată lângă orașul Bradford.

Pentru Andrei Boțoacă și compania, cursa internațională va fi o reală provocare. La start și-au anunțat prezența peste 200 de rideri din întreaga lume, printre care și liderii mondiali, Graham Jarvis, Billy Bolt sau Danny McCanney, cu toții componenți ai echipei de fabrică Husqvarna, semn că această competiție tradițională este una de anvergură în Insulă.

Motocicliștii noștri vor pleca spre Anglia în cursul serii de marți (10 ianuarie 2017), urmând să debuteze în competiție, după un drum lung de peste 3000 de kilometri, pe data de 15 ianuarie 2017.

Delegația Științei cuprinde trei persoane: campionul național Andrei Boțoacă, vicecampionul Alec Dumitrescu, proaspăt transferat la Știința București, și veteranul Ștefan Muntean. Toți cei trei vor concura sub culorile Științei la clasa A, destinată profesioniștilor.