27 Jan 2017
in Handbal

Next Energy este noul sponsor al clubului Știința București

Next Energy este noul sponsor al clubului Știința București

Partenerii noștri au fost impresionați de performanțele deosebite obținute în ultima perioadă de clubul nostru și au decis să ne sprijine activitatea.

La începutul acestui an, galeria selecta de parteneri ai Clubului Sportiv Universitar Știința București s-a mărit cu un nou nume de calibru. Next Energy sunt noii noștri sponsori oficiali pe care avem bucuria să îi prezentăm astăzi. Lideri în producția de energie verde, compania Next Energy a luat naștere în 2011 ca urmare a deciziei de a investi în energia verde produsă de turbine eoliene. În scurt timp, partenerii noștri au reușit să dezvolte și să construiască prima centrală electrică eoliana - CEE Slobozia Conachi cu 2 MW putere. Aceasta este destinată producerii de energie electrică pe baza energiei cinetice a vântului, ca resursă naturală regenerabilă și nepoluantă și furnizează energie electrică la consumatori, prin intermediul rețelei electrice de distribuție.

Partenerii noștri au fost impresionați de performanțele deosebite obținute în ultima perioadă de clubul nostru și au decis să ne sprijine activitatea.

Colaborarea dintre cele două parți a început firesc și va continua pe o perioadă lungă, atâta timp cât latura duală educație-sport pe care pune accentul Știința București va fi pilonul de bază al strategiei de dezvoltare.

Cu ajutorul noilor noștri parteneri, Știința București a achiziționat canadiene pe care jucătoarele noastre le-au purtat pentru prima oară în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Extrem de călduroase, hainele sunt inscripționate în zona inimii cu logo-ul Next Energy și au un design modern, adaptat nevoilor unui sportiv de perfomanță.

„Aveam nevoie de astfel de geci pentru a rezista mai ușor în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Sunt excelente pentru sezonul rece. Sincer, cred că această geacă este cea mai călduroasă pe care am purtat-o vreodată. Sunt sigură că fetele vor trece mai ușor aceasta iarnă. La capitolul imagine arătăm impecabil, la fel ca echipele mari. Din punct de vedere estetic, hainele sunt foarte reușite și la modă. Se pliază perfect pe stilul nostru - o echipă tânără, dar cu aspirații mari. Pe această cale, în postura de căpitan al echipei de handbal Știința București, vreau să le mulțumesc sponsorilor pentru achizițiile făcute și vreau să le transmit și o invitație oficială de a ne urmări la meciuri. Îi așteptăm alături de noi să ne poarte noroc la cât mai multe meciuri”, a comentat energic Jeni Drăgan, căpitanul fetelor noastre.

Parteneriatul cu Next Energy va continua pe parcurusul sezonului, urmând ca pe durata colaborării clubul nostru să realizeze mai multe acţiuni de marketing despre care vă vom ţine la curent.

Până atunci urăm bun venit companiei Next Energy în cadrul “familiei” Ştiinţa Bucureşti!