Interviu 3 Apr 2017
in Analize & interviuri

Rezultate înregistrate în weekendul 1-2 aprilie

Rezultate înregistrate în weekendul 1-2 aprilie

Motocicliștii au obținut locul 1 pe echipe la Campionatul Est-European de Enduro. Voleibaliștii au obținut o victorie la turneul semifinal de promovare.

Weekend deosebit de plin pentru echipele CSU Știința București, în urma căruia vitrina cu trofee a clubului nostru s-a mărit cu noi cupe. Motocicliștii au fost cei responsabili cu această performanță, dar nici celelalte echipe nu au fost mai prejos. Voleibaliștii, baschetbaliștii și handbalistele au înregristrat rezultate foarte bune. O radiografie completă a meciurilor din weekend, vom face în rândurile care urmează.

ENDURO CLASIC

Echipa noastră de Enduro a ajuns cu bine la Arad vineri seară și în weekend s-a prezentat la startul Campionatului Est-European. Simultan s-au desfășurat și etapele din campionatele naționale ale României și Ungariei. Băieții noștri au punctat din plin și au scos niște timpi foarte buni, chiar dacă traseul nu a fost deloc unul accesibil. Aproape epuizați, dar fericiți, riderii de la CSU Știința București s-au clasat pe echipe pe prima treaptă a podiumului.

Rezultatele oficiale au fost următoarele:

Andrei Boțoacă – locul II (Campionatul Est-European)

Zsolt Varga – locul III (categoria juniori)

Alexandru Dumitrescu - locul V (Campionatul Est-European)

Ștefan Muntean – locul X (Campionatul Est-European)

VOLEI

Băieții pregătiți de profesorul Ion Șoacă și conduși în teren de veteranul George Carpen au fost în focurile turneului semifinal de promovare pe prima scenă a voleiul românesc. Lipsiți de experiență și uneori și de șansă, băieții noștri au înregistrat două înfrângeri (cu SCM Suceava și Dinamo București) și o victorie cu Rapid București. Echipa noastră s-a clasat pe locul trei la turneul semifinal de promvoare și a ratat șansa de a merge mai departe.

Clasamentul final arată astfel:

1. Dinamo București (trei victorii din tot atâtea meciuri)

  1. SCM Suceava (două victorii și o înfrângere)

  1. CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI (o victorie, două înfrângeri)

  1. Rapid București (trei înfrângeri)

HANDBAL

Într-un meci fără istoric, fetele antrenate de Sorin Bârză au trecut cu 34-22 de CSU Târgoviște. Echipa noastră a condus în permanență și la pauză avea un avantaj confortabil de nouă goluri (18-9). În partea a doua a jocului tehnicianul nostru a rulat aproape tot lotul de jucătoare avut la dispoziție.

Următorul joc al echipei noastre va avea loc duminică (09 aprilie 2017), în deplasare, cu Rapid București.

**Credite foto: Sabin Malisevschi

Autor: Edward Stănescu**