Interviu 2 Oct 2017
in Analize & interviuri

Știința București a participat la Cupa Steaua la volei masculin

Știința București a participat la Cupa Steaua la volei masculin

Voleibaliștii noștri au dat piept cu trei echipe de top în cadrul turneului internațional desfășurat în Sala Regimentului de Gardă.

Echipa noastră de volei a fost invitată să participe în perioada 28-30 septembrie 2017 la Cupa Steaua, alături de puternicele formații Herbar Pardardzik (Bulgaria), SCM U Craiova și CSA Steaua București.  Elevii lui George Carpen s-au mișcat bine pe parcursul turneului, fiind foarte aproape să producă o surpriză în meciul cu SCM U Craiova. Cam toate seturile au fost pierdute la limită, după un joc consistent prestat de ambele combatante. De altfel, jucătorii noștri au reușit să câștige un set și în fața bulgarilor de la Herbar, însă experiența mai mare a vecinilor de la sud de Dunăre s-a văzut imediat. Replica nu a întârziat să apară și slavii au început să își impună jocul.

„Au fost două teste foarte utile pentru noi. Sunt foarte bucuros că am rulat tot lotul de jucători și cu toții au simțit ce înseamnă să evoluezi în fața unor echipe de top.  Am fost aproape de o surpriză în meciul cu SCM U Craiova, mai toate seturile au fost câștigate la limită. A fost un joc de mare angajament și mă bucur să văd că jucătorii mei au avut atitudine. Cred că suntem pe drumul ce bun”, a concluzionat George Carpen, noul antrenor al Științei București.

Pentru băieții noștri urmează acum o nouă perioadă de pregătire în București, urmând să debuteze în noul sezon competițional pe 14 octombrie 2017 la Ramnicu Sărat.