Interviu 28 Mar 2017
in Analize & interviuri

Știința București organizează turneul semifinal de promovare Divizia A2 Est

Știința București organizează turneul semifinal de promovare Divizia A2 Est

Știința București continuă drumul spre prima scenă a voleiului masculin românesc. În perioada 31 martie – 2 aprilie 2017 echipa noastră va participa la turneul semifinal de promovare. Meciurile vor avea loc în Sala Agronomia din București.

Emoții mari pentru băieții pregătiți de antrenorul Ion Șoacă și conduși în teren de Georgen Carpen. Frații mai mici ai „Bufnițelor” din Regie vor lupta pentru clasarea în primele două formații la turneul semifinal organizat în Sala Agronomia.

Creditați fără prea multe șanse la începutul sezonului, voleibaliștii noștri au dat calculele hârtiei peste cap și s-au calificat en-fanfare la turneul semifinal.

Alături de echipa noastră, alte trei formații se vor bate pentru un loc în ultima fază a campionatului: Dinamo București, Rapid București și SCM Suceava.

Înainte duelurilor tari din acest week-end am luat pulsul echipei noastre și am discutat cu George Carpen – căpitanul Științei București. Fostul mare internațional român a spus răspicat că obiectivul nostru la acest turneu semifinal este calificarea mai departe.

Vor fi meciuri tari de tot, nerecomandate cardiacilor! Dinamo București are prima șansă pentru că au un lot foarte bun, dar și noi suntem pregătiți pentru a face față duelurilor din weekend. Cred că este un turneu echilibrat, în care fiecare echipă are șansa de a merge mai departe. Obiectivul nostru este să ne calificăm la turneul final de promovare. Cu toții ne dorim acest lucru și pentru momentele acestea am muncit tot sezonul! Din fericire nu avem probleme în cadrul lotului nostru. Toți jucătorii sunt apți și sunt conectați la maximum la miza din weekend. Suntem o forță și împreună putem reuși rezultate mărețe. Ne-am bucura dacă la Sala Agronomia vor veni suporterii să ne încurajeze. În aceste meciuri cu presiune, suporterii au un rol foarte important. Mergem în Agronomie, în mijlocul studenților, într-o sală frumoasă și ar fi normal ca toată suflarea studențeasca să ne încurajeze și să ne dea aripi, a concluzionat căpitanul nostru.

Programul complet al meciurilor din Sala Agronomia este următorul:

Vineri (31.03.2017)

Jocul 1 de la ora 15:30

Jocul 2 de la ora 17:30

Știința București va evolua în al doilea joc al zilei.

Sâmbătă (01.04.2017)

Jocul 3 de la ora 15:30

Jocul 4 de la ora 17:30.

Știința București va evolua în meciul patru.

Duminică (02.04.2017)

Jocul 5 de la ora 13:30

Jocul 6 de la ora 15:30.

Știința București va evolua în meciul șase.