6 Apr 2017
in Baschet

Vineri începe turneul final U20 baschet masculin

Vineri începe turneul final U20 baschet masculin

Colegiul Național Aurel Vlaicu, U-BT Cluj-Napoca, Steaua CSM Eximbank și CSU Știința București se luptă pentru titlul de campioni!

De vineri (7 aprilie) până duminică (9 aprilie), tot ce are mai bun baschetul masculin românesc, la categoria sub 20 de ani, se va reuni în Arena de Baschet din Capitală! Juniorii de care se leagă speranțele noastre pentru Eurobasket 2021 vor putea fi urmăriți la lucru in cadrul turneului final U20.

Cu medaliile pe masa, jucatorii de la Colegiul Național Aurel Vlaicu, U-BT Cluj-Napoca, Steaua CSM Eximbank și CSU Știința București se vor lupta pentru titlul de campioni.

Partidele se vor derula în sistem turneu, fiecare cu fiecare, câștigătoare fiind declarată echipa cu cele mai multe victorii. În situație de egalitate de puncte se ia în calcul rezultatul direct și coșaverajul.

Accesul în Arena de Baschet se face pe bază de bilete care vor fi puse la vânzare în ziua meciurilor, la Arena FRB. Prețul unui bilet este de 20 de lei și asigură accesul la ambele partide din ziua respectivă.

Abonamentele „OWL IN” sunt valabile, fiindu-vă garantate locurile inscripționate pe cardul de abonat!

Programul complet al meciurilor este următorul:

Vineri – 7 aprilie 2017

U-BT Cluj-Napoca vs Steaua CSM EximBank București – ora 17:00

CN Aurel Vlaicu București vs CSU Știința București – ora 19:00

Sâmbătă – 8 aprilie 2017

Steaua CSM EximBank București vs CN Aurel Vlaicu – ora 17:00

CSU Știința București vs U-BT Cluj-Napoca – ora 19:00

Duminică – 9 aprilie 2017

CN Aurel Vlaicu București vs U-BT Cluj-Napoca – ora 14:00

Steaua CSM EximBank București vs CSU Știința București – ora 16:00

Foarte important de reținut! In atenția spectatorilor are vor veni la meci cu mașinile personale.

Vă reamintim că în vecinătatea Arenei FRB au început lucrările la viitorul patinoar, motiv de înjumătățire a spațiului de parcare de la intrare... Celor ce vor ajunge cu mașinile personale la meciurile acestui turneu, le recomadăm să parcheze în zonele marcate de pe B-dul Basarabia.

A doua recomandare este legata de biletele de joc. Pentru a evita orice situatie neplacuta, va rugam sa pastrati in permanenta tichetul asupra dumneavoastra (inclusiv la pauza). Accesul in sala se va face doar pe baza invitatiilor, biletelor sau abonamentelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la meciuri!