Termeni și Condiții

 1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.stiintabucuresti.ro detinut de Clubul Sportiv Universitar Stiinta Bucuresti (CSU STIINTA BUCURESTI), denumit in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

 1. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, CSU STIINTA BUCURESTI.

CSU STIINTA BUCURESTI nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 1. a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  b) afectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel CSU STIINTA BUCURESTI nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 1. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de CSU STIINTA BUCURESTI sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre CSU STIINTA BUCURESTI ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate CSU STIINTA BUCURESTI.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea CSU STIINTA BUCURESTI sau a afiliatilor sai.

CSU STIINTA BUCURESTI va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 1. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. CSU STIINTA BUCURESTI nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

 1. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a CSU STIINTA BUCURESTI, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea CSU STIINTA BUCURESTI nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

CSU STIINTA BUCURESTI se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

 1. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al CSU STIINTA BUCURESTI, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs etc.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra, posibilitatea de a va contacta.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 1. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre CSU STIINTA BUCURESTI in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre activitatile CSU STIINTA BUCURESTI, se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

 1. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

Va asumati obligativitatea de a NU face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, CSU STIINTA BUCURESTI si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 1. Informatiile oferite prin intermediul site-ului www.stiintabucuresti.ro

Orice persoana care viziteaza Site-ul www.stiintabucuresti.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CSU STIINTA BUCURESTI in vederea efectuarii de studii de piata, daca este cazul;
 • solutionarea de catre CSU STIINTA BUCURESTI a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);
 • alte activitati intreprinse de CSU STIINTA BUCURESTI si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobare din partea destinatarului.

CSU STIINTA BUCURESTI va pastra confidentialitatea acestor informatii.

CSU STIINTA BUCURESTI nu va distribui, sub nicio forma, informatiile cu caracter personal catre terte persoane.

 1. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.stiintabucuresti.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) , urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre CSU STIINTA BUCURESTI prin acest sistem asupra drepturilor lor.

 • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”);
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca CSU STIINTA BUCURESTI poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin modalitatile afisate pe pagina Contact a acestui site.

 1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

“Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si CSU STIINTA BUCURESTI in privinta utilizarii site-ului www.stiintabucuresti.ro .

CSU STIINTA BUCURESTI isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati:

CSU STIINTA BUCURESTI
E-mail: contact@stiintabucuresti.ro
Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 313, București
Telefon: +40747 785 632