Începutul unei noi săptămâni de lucru de la finalul acestui an pentru cei mai mulți dar și începutul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte ale clubului nostru- Centrul Național Olimpic de Juniori pentru Baschet 3×3

Ieri a avut loc vizita Comisiei Tehnice a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in vederea înființării primului Centru Național Olimpic pentru Juniori/Tineret din istoria baschetului românesc, specializarea vizată fiind Baschetul 3×3 (masculin). Comisia a fost primită de conducerea clubului nostru, alături de partenerii noștri de la Complexul Silva precum și de reprezentanți ai Colegiului Tehnic Edmond Nicolau.

Facilitățile de care dispune Complexul Silva îl fac unic în țară pentru desfășurarea optimă a pregătirii și chiar a competițiilor sportive, prin sala multifuncțională de sport, cea de pregatire fizică, a terenurilor de baschet 3×3 amplasate la exterior dar și a spațiilor de cazare și masă.

Succesul vizitei de azi va deveni o certitudine dacă acest început de drum, într-o disciplină nouă, inovatoare, se va transforma într-o colaborare de lungă durată între toți factorii implicați. Ne mândrim cu proiectele noastre, cu ambițiile și obiectivele individuale sau colective, pe care dorim să le transmitem și sportivilor noștri, mai ales dacă această energie poate deveni o platformă și pentru echipele reprezentative ale României, indiferent de disciplină.