Secția de escaladă și alpinism Știința crește an de an. Înființată în 2020 cu 2 sportivi, secția de alpinism a prins avânt în ultimii ani, pe măsură ce s-au diversificat și competițiile interne și internaționale, precum și spațiile de antrenament. Avem în prezent 10 sportivi legitimați care cresc de la competiție la competiție.

Ne propunem să fim una dintre echipele de bază reprezentative pentru România în acest sport.

URMĂREȘTE-NE PE

Structura secției de escaladă și alpinism

În prezent avem 10 sportivi legitimați Știința.

  1. Cristian Râpă – sportiv și manager al secției de escaladă și alpinism
Noutăți

De ce să fii sportiv la Știinta?

1La Știința avem un principiu de la care nu ne abatem: creștem deopotrivă sportivi și oameni de caracter. Suntem un club formator care încurajează și susține sportivii să își respecte parcursul școlar sau academic și în același timp le imprimă principii sănătoase de viață.

2În secția de escaladă și alpinism formăm sportivi în spiritul sănătos al competiției. Sunt calități și competențe care le însoțesc apoi toată viața, în toate domeniile.

3Suntem permanent preocupați de nivelul de pregătire al sportivilor noștri și ne asigurăm că au acces la antrenori pregătiți și la resurse care să le sprijine parcursul personal și sportiv.

4Știința este clubul sportiv universitar al Politehnicii București și sportivii clubului beneficiază de admitere fără examen într-o instituție academică de renume, cu tradiție de peste 200 de ani în performanța academică. Sportivele care ajung în echipa de senioare beneficiază de acces gratuit la orice facultate din Politehnica București fără examen și cu posibilitatea de a obține bursă de performanță sportivă. Mai multe detalii despre beneficiile oferite prin intermediul Politehnicii București aici.