Parteneri

PARTENERI PENTRU PERFORMANȚĂ & EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

Performanța începe înainte de succes. Sportivii au cea mai mare nevoie de susținere înainte de a ajunge campioni. Partenerii care cred ca și noi în muncă susținută și în recompense pe măsura efortului depus, vor fi alături de noi pe termen lung.

Mulțumim tuturor partenerilor care ne sunt alături de-a lungul timpului.

Cum poti susține performanța

Companiile care împărtășesc valorile noastre și înțeleg importanța educației sportive pentru performanță în societate, ne pot susține în dezvoltarea acestor proiecte prin mai multe forme de parteneriat, fie ele pe termen lung, mediu sau scurt, ori cu adresabilitate generală sau cu orientare specifică spre un anumit sport.

Clubul Sportiv Universitar Știința – Politehnica București

#WEARESTIINTA

ÎMPREUNĂ,
CREĂM
PERFORMANȚĂ

PARTENERIATE SPECIALE

Vă invităm să creăm împreună parteneriatul care să vă aducă cele mai mari beneficii. Printre avantajele unui parteneriat special se numără: posibilitatea de a personaliza terenuri în interior și exterior, posibilitatea de a crea obiecte promoționale dedicate, posibilitatea de a crea împreună campanii de conținut educative și multe altele.

Publicul nostru este alcătuit din sportivi, din susținătorii și prietenii lor, din copii și părinți, precum și din comunitatea largă a Campusului Politehnicii București și a Campusului Agronomie București.

MAI BUNI
ZI DE ZI

DONAȚII

Știți ca și noi că este nevoie de educație sportivă pentru a promova atât performanța, cât și un stil de viață sănătos și doriți să încurajați mișcarea? Aveți posibilitatea să susțineți clubul prin donații punctuale sau recurente. În plus, donațiile sunt deductibile și, în funcție de preferințele dumneavoastră, veți fi menționați în lista noastră de parteneri.

Completați formularul de donații pentru mai multe informații.

Completează formularul pentru donații recurente

PARTENERIATE CU OBIECTIV DETERMINAT

Există oportunități de parteneriate de tip punct ochit punct lovit, pentru care este important să fii în locul potrivit la momentul potrivit.

Baza Sportivă POLITEHNICA LOCAL NOU

Locul zilnic de antrenament al echipelor de baschet și volei Știința și locul de antrenament dedicat studenților Politehnicii din București, Baza Sportivă este strategic poziționată în Campusul Politehnicii din București și beneficiază de foarte bună vizibilitate atât din campus, cât și dinspre bulevardul Vasile Milea. Există o oportunitate de parteneriat pe termen lung pentru denumirea bazei sportive și personalizarea mai multor terenuri.

POLI ARENA

Susține unul dintre cele mai ambițioase proiecte de dezvoltare locală și educație sportivă! POLI ARENA este inclusă în programul național de construcții de interes public și urmează să fie amplasată în sector 6, București vizând o suprafață a construcției de 21 494 m2. Va fi o arenă sportivă destinată atât sportului universitar, cât și celui de performanță și va cuprinde: 

  • Teren pentru competiții naționale de baschet;
  • Sală dedicată competițiilor naționale de handbal;
  • Un foaier cu spații de socializare și recreație;
  • Sala de fitness și facilități pentru refacere și recuperare.

Sala Fitness Regie

Promovează sportul recreațional ca stil de viață. Studenții au acces permanent la facilitățile sălii și își fac singuri programul. În fiecare lună sala de fitness este vizitată de cel puțin 500 de studenți ai Politehnicii din București. Sala prezintă mai multe spații de expunere pentru brandul dumneavoastră.

PARTENERIATE MEDIA

Există oportunități de parteneriate de tip punct ochit punct lovit, pentru care este important să fii în locul potrivit la momentul potrivit.
Descărcați kitul de presă Știința.

CONTACT

Victor Mihăilescu