Secția de volei Știința reunește echipe de seniori și juniori atât pentru Volei de sală, cât și pentru Volei pe nisip. Am plecat la drum în 2013 și de la an la an am evoluat cu echipa de volei de sală în eșalonul secund. În anul competițional 2018 – 2019 am promovat echipa în primul eșalon valoric.  De-a lungul timpului, am format tineri care joacă acum în prima ligă masculină de volei a României. 

Pe scena de volei pe nisip am dominat în ultimii doi ani etapele de campionat național și suntem campioni naționali la ultimele două ediții (2022-2023).

Cei mai mulți sportivi sunt studenți și elevi. Suntem dedicați în a le oferi sprijinul de care au nevoie pentru a obține performanță sportivă, dar și o educație teoretică conformă aspirațiilor lor, precum și o educație de viață esențială. 

Credem cu tărie că pentru a obține performanță este necesară o comunitate

Meciurile următoare

Istoric

2013

Este înființată secția de volei Știința

2017 - 2018

Echipa de volei de sală seniori promovează în eșalonul secund

2018 - 2019

Echipa promovează în primul eșalon valoric

2021- 2022

Clasare în play-off

2022-2023

Echipa retrogradează în eșalonul secund al campionatului național de volei.

2022-2023

Campioni naționali la volei pe nisip

Volei în sală

  1. seniori
    1. masculin

Volei pe nisip

  1. seniori masculin 1: Hupoiu Valentin și  Bratosin Bogdan
  2. seniori masculin 2: Carpen George si Milcica Stelica
  3. seniori feminin 1: Simion Daniela și Nicolae Alexia

De ce să fii sportiv la Știinta?

1La Știința avem un principiu de la care nu ne abatem: creștem deopotrivă sportivi și oameni de caracter. Suntem un club formator care încurajează și susține sportivii să își respecte parcursul școlar sau academic și în același timp le imprimă principii sănătoase de viață.

2În secția de volei căutăm să avem un echilibru între sportivii cu experiență și sportivii elevi, în formare pentru a încuraja spiritul de echipă și a crea condițiile propice pentru un transfer de competențe în ambele direcții.

3Echipa de volei masculin Știința lucrează spre performanță an de an și are ca obiectiv să se califice în liga I.

4Suntem permanent preocupați de nivelul de pregătire al jucătorilor noștri și ne asigurăm că au acces la antrenori, metodiști și preparatori pregătiți.

5Știința este clubul sportiv universitar al Politehnicii București și sportivii clubului beneficiază de admitere fără examen într-o instituție academică de renume, cu tradiție de peste 200 de ani în performanța academică. Sportivele care ajung în echipa de senioare beneficiază de acces gratuit la orice facultate din Politehnica București fără examen și cu posibilitatea de a obține bursă de performanță sportivă. Mai multe detalii despre beneficiile oferite prin intermediul Politehnicii București aici.