Finalul săptămânii precedente a marcat încheierea competiției naționale de volei masculin. Echipa noastră a disputat astfel returul turneului pentru locurile 9-11, încheind competiția pe locul 9.

 

În urma rezultatelor obținute în ultimele turnee ale sezonului regulat, respectiv returul turneului 2, turneului 3, turneului 4-5 și turneului 6, echipa de volei masculin a clubului nostru, condusă de George Carpen, a avut de disputat meciurile de clasament pentru locurile 9-11.

 

În primul turneu de clasament, desfășurat la Timișoara, băieții au bifat o victorie și o înfrângere, revanșându-se însă în turneul retur desfășurat acasă, la Arena Romsilva Știința București, unde s-au impus în ambele partide, atât în fața CS UV Timișoara, cât și în fața CSU Brașov. Drept urmare, voleibaliștii încheie sezonul 2020/2021 pe locul 9 în Divizia A1.

 

Antrenorul principal al voleibaliștilor, George Carpen, a prezentat pe scurt concluziile acestui sezon și planurile pentru ceea ce urmează: “Acesta fiind primul an competițional în prima ligă pentru echipa noastră, consider că am avut o evoluție destul de bună. Suntem una dintre echipele din Divizia A1 care acordă încredere tinerilor și juniorilor români, având una dintre cele mai mici medii de vârstă. Astfel, ne-am îndeplinit obiectivul global al clubului, acela de a forma jucători tineri și de a-i pregăti pentru performanță. Pentru sezonul următor avem ca obiectiv continuarea muncii din acest an, formarea a cât mai mulți tineri care să ajungă la cel mai înalt nivel competițional.”

 

Felicitări, atât jucătorilor cât și staff-ului!

 

#AllTogether