În urmă cu mai mult de 2 săptămâni au venit, pe rând, deciziile de suspendare a competițiilor interne de baschet, handbal, volei și nu numai, odată cu instaurarea stării de urgență cauzte de apariția noului coronavirus.

La momentul acestei decizii, toate echipele Clubului Sportiv Universitar Știința București se situau pe podiumul competițiilor în cadrul cărora sunt înscrise, astfel:

  • Handbal senioare

Echipa de senioare se situează pe locul 2 în Seria B a Diviziei A, având un total de 52 de puncte obținute în 20 de meciuri jucate (17 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri). Odată cu reluarea campionatului, fetele vor mai avea de disputat, în mod normal, 4 etape până la următoarea fază.

 

  • Handbal junioare
    • Junioare 2

Echipa de junioare 2 se situează pe locul 2 în Grupa Speranță 2, având un total de 17 de puncte obținute în 7 de meciuri jucate (5 victorii și 2 înfrângeri). Odată cu reluarea campionatului, fetele vor mai avea de disputat, în mod normal, 3 etape până la următoarea fază.

    • Junioare 3

Echipa de junioare 3 se situează pe locul 3 în Seria D a Campionatului Național de Junioare 3, având un total de 54 de puncte obținute în 20 de meciuri jucate (17 victorii și 3 înfrângeri).

 

  • Baschet seniori    

Înainte de suspendarea campionatului, echipa se clasa pe locul 4 în Grupa Roșie a Ligii Naționale cu un total general de 27 puncte în 19 meciuri jucate (8 victorii și 11 înfrângeri). Dinamoviștii ne-au încântat cu prestații din ce în ce mai bune în faza a doua a competiției, reușind victorii importante cu rivalii de la Steaua, cu cei de la Sibiu, Timișoara și fiind aproape de surpriză cu Oradea sau Clujul.

 

  • Baschet juniori U18

Înaintea suspendării campionatului, echipa noastră se clasa pe primul loc în clasamentul grupei 2A din faza semifinală, acumulând un total de 11 puncte în 6 meciuri jucate (5 victorii și 1 înfrângere). Odată cu reluarea campionatului, băieții vor mai avea de disputat 3 meciuri până la turneul final 6.

 

  • Volei

Suspendarea campionatului a venit înainte de disputarea turneului semifinal al Diviziei A2, în cadrul căruia echipa noastră ar fi urmat să întâlnească reprezentativele CSA Steaua București, CS Rapid București și AV Titanii CSS 2 București.

 

Așteptăm cu toții noi decizii ale federațiilor privind viitorul acestor competiții, sperăm să ne putem bucura în curând de baschet, handbal, volei și de toate celelalte sporturi, însă până atunci #stămacasă, respectăm indicațiile autorităților și rămânem #alltogether de la distanță!