Echipa de volei masculin CSU Știința Politehnica București, a încheiat cu succes un sezon solicitant. Sezonul 2023-2024 a fost unul excepțional pentru volei.

Sportivii noștri au câștigat cu aparentă lejeritate multe meciuri grele, în condițiile în care am avut în componență exclusiv elevi și studenți.

echipa de volei masculin CSU Știința Politehnica București

Club formator

Obiectivul nostru de a modela și a crește tineri spre marea performanță, a dat roade anul acesta. Am reușit să terminăm campionatul național A2, fără nicio înfrângere, neavând în lot jucători cu experiență. Sportivii noștri au compensat prin muncă, disciplină și seriozitate și sunt mândru de performanțele obținute. Echipa de volei masculin Știința a crescut de la an la an din toate punctele de vedere, atât eu, cât și staff-ul. Am avut și am susținerea clubului în drumul spre îndeplinirea obiectivelor propuse.

George Carpen, antrenor, sportiv și manager al secției de volei CSU Știința Politehnica București

Creșterea echipei nu se va opri aici. Sportivii din componența echipei au un potențial foarte mare și, în calitate de club formator, suntem alături de ei în drumul lor pentru împlinirea potențialului.

Un sezon nou, sportivi noi și obiective ambițioase

Reîncepem pregătirea în august pentru un sezon în care ne propunem să fim mai buni pe toate planurile, sportivi mai buni, oameni mai buni, elevi și studenți mai buni.

Obiectivul sezonului care va începe anul viitor este să ne clasăm în primele 8 echipe din Campionatul Național de Volei A1. Ne vom consolida echipa cu ajutorul sportivilor noștri care au demonstrat maturitate pe teren și a unor noi alți jucatori. Prin transferul  a 5 sportivi noi, cu experiență de joc, din Ucraina. Letonia, SUA și Cuba se vor alătura echipei noastre în sezonul 2024-2025. Ne vom concentra eforturile pe integrarea noilor jucători și transferul de competențe de la jucătorii experimentați către tinerii jucători.

Sezonul de volei de sală încheiat anunță începerea sezonului pentru volei de plajă.

Vacanța vine cu provocări noi pentru sportivii noștri la volei de plajă. Vom anunța în curând programul turneelor pe care le vom disputa.

#wearestiinta #echipa #volei #diviziaA1