Majoritatea competițiilor interne au fost adaptate la noile condiții impuse în contextul pandemiei. Astfel o mare parte dintre echipele CSU Știința București au disputat deja o serie de meciuri. Singurii aflați încă în așteptare sunt juniorii secției de baschet, sperând ca în curând să înceapă și competițiile acestora.

 

Din cadrul secției de handbal au evoluat atât echipa de senioare cât și echipele de junioare, acestea bifând predominant victorii în meciurile disputate până acum. Pentru senioare urmează în perioada 11-14 februarie un nou turneu, de data aceasta confruntându-se cu CS Danubius Călărași, ACS AMY Slatina și CNE Rm. Vâlcea. Rezultatele înregistrate anterior – senioare, junioare 1, junioare 2, junioare 3.

 

Echipa de volei își continuă parcursul în Divizia A1 Masculin, desfășurând meciurile din returul campionatului. Băieții urmează să întâlnească echipa celor de la Timișoara în acest weekend, pe 13 februarie. Rezultatele înregistrate de echipă până acum, pe turnee – turneu 1 (înfrângere și victorie), turneu 2 (victorie), turneu 3, turneu 4-5, turneu 6, turneu 1 retur. Aceștia au disputat recent și partidele din cadrul Cupei României, acolo unde au înregistrat o victorie și o înfrângere.

 

Echipa de baschet seniori, participantă în Liga 1 de baschet masculin, a desfășurat până în acest moment un turneu la finalul anului precedent, urmând ca în acest weekend, 13-14 februarie, să ia parte la cel de-al doilea turneu, acesta având loc în Târgu-Mureș. Așteptăm reluarea competițiilor si pentru juniorii secției de baschet CSU Știința București, aceștia fiind înscriși în Campionatele Naționale U16, U18 și U20.

 

#AllTogether #WeAreStiinta