Suntem onorați șă găzduim, în premieră, turneul final al celei mai mari competiții europene de baschet masculin, dedicat categoriei de vârstă U15, E.Y.B.L. (European Youth Basketball League), în perioada 24-28 aprilie 2024.

Meciurile competiției vor avea loc în Campusul Politehnica din Regie la Arena sportivă Politehnica (Noul Local).

Peste 140 de tineri sportivi din 7 țări europene vor trăi emoția competiției la București și vor avea nevoie de susținerea noastră.

12 echipe, printre care și CSU Știința Politehnica București, vor juca 24 de meciuri.
Miza participanților este de a se pregăti pentru o carieră în baschet la cel mai înalt nivel.

Competiția EYBL – European Youth Basketball League

Competiția EYBL (European Youth Basketball League) are o tradiție de peste 17 ani. A fost creată pentru a da oportunitatea echipelor de baschet de juniori și tineret din Europa să concureze periodic între ele. Competiția a crescut de la 6 echipe până la peste 200 de echipe (împărțite în 5 categorii de vârstă), care reprezintă aproximativ 100 de cluburi din 25 de țări.

Pentru Politehnica din București, Arena sportivă Politehnica (Nou Local) nu este doar locul de antrenament pentru cei peste peste 6000 de studenți și masteranzi, ci și casa echipelor de baschet, volei și fotbal CSU Știința Politehnica București, locul în care studenții se pregătesc să fie în fiecare zi mai buni.

#wearestiinta

Misiunea noastră, CSU Știinta Politehnica București, este de a crea performanță sportivă în tandem cu performanța școlară sau academică. Găzduirea acestei superfinale este un motiv de mândrie pentru secția de baschet și un prilej de entuziasm pentru toți iubitorii de baschet și sport.

Vă invităm să îi încurajați pe sportivii de pe teren în cele 4 zile de competiție.
Noutățile despre acces și bilete vor fi actualizate pe paginile noastre.

#wearestiinta #echipa #baschetU15