La finalul săptămânii trecute a avut loc ultimul turneu final al unei categorii în cadrul căreia am fost reprezentați în acest sezon la nivel de juniorii secției de baschet.

Turneul Final U16 s-a desfășurat în perioada 26-30 mai la Timișoara, acolo unde juniorii au luat startul în grupă cu ACS Dan Dacian București, CSS CSM Ploiești și U-BT Cluj-Napoca. Deși s-au impus în primele două partide, împotriva bucureștenilor de la Dan Dacian și împotriva ploieștenilor, în cea de-a treia confruntare au cedat în favoarea echipei din Cluj-Napoca.

La finalul confruntărilor din grupă, 3 echipe au fost la egalitate de puncte și raport victorii/înfrângeri, astfel departajarea făcându-se în funcție de coșaveraj. Acest aspect nu i-a avantajat pe sportivii noștri, aceștia ratând, la limită, în ciuda celor două victorii, calificarea în semifinale.

În urma jocurilor de clasament, echipa U16 a încheiat turneul și campionatul național pe locul 6. Vor reveni, cu siguranță, mai puternici și mai experimentați sezonul viitor!

Începând de astăzi, 2 iunie, colegii lor mai mari de la seniori intră în luptă pentru promovarea în Liga Națională, în cadrul Turneului Final al Ligii 1 desfășurat la Ploiești.

All together!