Secția noastră de handbal este reprezentată în acest sezon în Campionatele Naționale la 4 categorii – junioare 1, junioare 2, junioare 3 și senioare (Divizia A). Toate echipele s-au prezentat exemplar la fiecare turneu, înregistrând de cele mai multe ori victorii pe linie.

Echipa de Junioare 1 a disputat în ultimele două luni turneul 2 din Serie, ulterior trecând la confruntările din Grupa Valoare 1, unde au înregistrat o victorie și un rezultat de egalitate. La finalul primei faze, echipa s-a clasat pe locul al doilea al Seriei B, iar acum, în Grupa Valoare 1, se află pe locul 3, cu 3 etape rămase de disputat.

Junioarele 2 au încheiat mecurile din faza grupelor cu 4 victorii și un rezultat de egalitate, iar în Grupa Valoare 2 au înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate și o înfrângere. La finalul primei faze, fetele s-au situat pe prima poziție a clasamentului Seriei D, iar în Grupa Valoare 2 se situează în acest moment pe locul al 3-lea, mai având de disputat 3 etape.

Echipa de junioare 3 urmează să joace partidele retur ale seriei, în perioada 9-11 aprilie, când vor întâlni CS Rapid București, CSS Slobozia și CS Tonus București. Fetele se situează în acest moment în fruntea clasamentului Seriei D. Ulterior, și ele vor accede în Grupa Valoare a categoriei lor.

Echipa de senioare, care țintește spre promovarea în Liga Națională, a disputat turneele 2 și 3, ambele încheiate cu victorii pe linie. Și pentru ele urmează un nou turneu în acest weekend, 10-11 aprilie, când vor întâlni CS Danubius Călărași și, respectiv, ACS AMY Slatina. Cu 9 victorii și un rezultat de egalitate acumulate, echipa s-a distanțat în fruntea clasamentului Seriei C, aflându-se la 9 puncte de următoarea calsată.

Felicitări fetelor și staff-ului pentru rezultatele obținute până acum și mult succes în confruntările următoare!

#AllTogether