În timp ce competițiile interne de seniori au fost oficial anulate, încheitare fără acordarea titlului, competițiile de juniori se așteaptă să revină în teren în luna august pentru stabilirea clasamentelor finale.

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a stabilit în ședința de marți, 19 mai, ca încheierea competițiilor de juniori să aibă loc în luna august sub forma unor turnee finale în cadrul cărora sunt calificate primele 8 echipe din fiecare categorie de vârstă.

Astfel, echipa de juniori U18 din cadrul clublui nostru va fi la acest turneul final în aceeași grupă cu LPS Focșani, CSS Nr. 4 București, CSU Sibiu, LPS Bihorul CSM Oradea, Agronomia București, CSA Steaua București, U-BT Cluj-Napoca.

La momentul suspendării campionatului, în luna martie, juniorii noștri se situau pe locul 1 în clasamentul grupei 2A din faza semifinală, acumulând un total de 11 puncte în 6 meciuri jucate (5 victorii și 1 înfrângere)

Rămâne de văzut, însă, când mai exact se vor desfășura aceste turnee și în ce condiții, în funcție de evoluția situației date de pandemie.

#AllTogether