După suspendarea inițală a tuturor competițiilor interne, Federația Română de Handbal a găsit o soluție privind posibilitatea de promovare a echipelor de handbal feminin din Divizia A.

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis ca în cazul echipelor de Divizia A promovarea în Liga Națională să se realizeze în urma disputării unui turneu final, la care să participe cele mai bine 8 echipe clasate în clasamentul aprobat anterior. Astfel, echipa de senioare din cadrul clubului nostru este calificata la turneul final de promovare in Liga Națională.

Acest turneu se va desfășura după minim 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală.

Echipele calificate la acest turneu sunt CSM Galați, HCF Piatra Neamț, CSU Neptun Constanța, CSU ȘTIINTA BUCUREȘTI, CS Dacia Mioveni 2012, CS Activ Prahova Ploiești, ACS Crișul Chișineu-Criș, CSM Târgu Mureș. 

Reamintim faptul că la decizia suspendării competiției la nivel intern, echipa noastră de senioare se afla pe locul 2 în Seria B a Diviziei A, având un total de 52 de puncte obținute în 20 de meciuri jucate (17 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri).

De asemenea, în cazul echipelor de junioare, Consiliul a decis ca echipele calificate la turneele finale de juniori, care se vor disputa la minim 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală, să fie echipele situate pe locuri calificabile în urma întocmirii clasamentelor actuale conform criteriilor finale.

La momentul suspendării competițiti, junioarele 2 se situau pe locul 2 în Grupa Speranță 2, având un total de 17 de puncte obținute în 7 de meciuri jucate (5 victorii și 2 înfrângeri). Junioarele 3 se situau pe locul 3 în Seria D a Campionatului Național de Junioare 3, având un total de 54 de puncte obținute în 20 de meciuri jucate (17 victorii și 3 înfrângeri).