Suntem un club polisportiv, interesați și motivați să creăm performanță în mai multe sporturi și să pregătim sportivii pentru viață.

Meciurile următoare

Structura clubului

În prezent, clubul formează pentru performanță în 11 sporturi

1. Handbal

2. Baschet

3. Baschet 3x3

4. Volei

5. Fotbal

6. Rugby

7. Escaladă & Alpinism

8. Kempo

8. Motociclism

10. Atletism

11. Bridge

De ce să fii sportiv la Știinta?

1La Știința avem un principiu de la care nu ne abatem: creștem deopotrivă sportivi și oameni de caracter. Suntem un club formator care încurajează și susține sportivii să își respecte parcursul școlar sau academic și în același timp le imprimă principii sănătoase de viață.

2Suntem permanent preocupați de nivelul de pregătire al sportivilor noștri și ne asigurăm că au acces la antrenori pregătiți și la resurse care să le sprijine parcursul personal și sportiv.

3Știința este clubul sportiv universitar al Politehnicii București și sportivii clubului beneficiază de admitere fără examen într-o instituție academică de renume, cu tradiție de peste 200 de ani în performanța academică. Sportivele care ajung în echipa de senioare beneficiază de acces gratuit la orice facultate din Politehnica București fără examen și cu posibilitatea de a obține bursă de performanță sportivă. Mai multe detalii despre beneficiile oferite prin intermediul Politehnicii București aici.