Secția de rugby în 7 feminin Știința (senioare) a fost înființată în 2022 cu ambiția de a crea performanță într-un sport puțin reprezentat în categoria feminină în România. 

În spiritul formator al clubului Știința și secția de rugby își încurajează și susține sportivele să se ocupe atât de performanțele sportive, cât și de cele academice și personale. Din cele 18 jucătoare legitimate ale clubului jumătate sunt studente. 

Valorile pe care punem accent, sunt valorile rugby-ului: DISCIPLINĂ, RESPECT, INTEGRITATE, PASIUNE ȘI SOLIDARITATE. 

Le oferim sportivelor noastre pasiunea și timpul unor antrenori și preparatori sportivi dedicați, cu experiență și performanțe dovedite în sport.

Meciurile următoare

Rugby în 7 feminin (senioare)

De ce să fii sportiv la Știinta?

1La Știința avem un principiu de la care nu ne abatem: creștem deopotrivă sportivi și oameni de caracter. Suntem un club formator care încurajează și susține sportivii să își respecte parcursul școlar sau academic și în același timp le imprimă principii sănătoase de viață.

2În secția de rugby feminin formăm sportive în spiritul sănătos al competiției și echipei. Sunt calități și competențe care le însoțesc apoi toată viața, în toate domeniile.

3Suntem permanent preocupați de nivelul de pregătire al jucătoarelor noastre și ne asigurăm că au acces la antrenori pregătiți și la resurse care să le sprijine parcursul personal și sportiv.

4Știința este clubul sportiv universitar al Politehnicii București și sportivii clubului beneficiază de admitere fără examen într-o instituție academică de renume, cu tradiție de peste 200 de ani în performanța academică. Sportivele care ajung în echipa de senioare beneficiază de acces gratuit la orice facultate din Politehnica București fără examen și cu posibilitatea de a obține bursă de performanță sportivă. Mai multe detalii despre beneficiile oferite prin intermediul Politehnicii București aici.